На зајдисонце во Трпејца

Таверна Мрестилиште


Подгответе се за едно прекрасно патување, каде што ќе ги доживеете вистинските убавини на Охридското Езеро и ќе го уживате секој момент на местото од каде што се гледаат едни од најубавите зајдисонца.


Мени


Поминете прекрасно време,вкусувајќи ги најдобрите македонски специјалитети во пријатна атмосфера .Посетата на нашата таверна е искуство што го доживувате еднаш во животот и кое не би сакале да го пропуштите.

Трпејца: Спокојна локација вгнездена во прекрасниот пејзаж на Галичица“.

 

Камера во живо


Ги следиме светските тренодви за дигитална промоција во соработка со Стојан Стојановски / Охрид Инфо поставивме Веб Камера со поглед од Трпејца и Охридското Езеро, за сите кои не се во можност во моментот да не посетат, да уживаат во најстарото езеро во Европа и убавите зајдисонца

Таверна Мрестилиште


 


    Резервации:

    До Следната година....
    2024 Април